SCHILDERWERK VOOR BINNEN

Wij zijn een ervaren team van vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende diensten op het gebied van schilderwerk, stucwerk, badkamers, betegeling, kozijnen en dakkapellen. Ons doel is om hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden voor al uw renovatie- en verbouwingsbehoeften.

SCHILDERWERK VOOR BUITEN

Goed dekkende verflagen op kozijnen bieden een afdoende bescherming tegen het binnendringen van vocht in het hout van het kozijn. Bij gebrekkig onderhoud bestaat het risico van het ontstaan van houtrot. Om te bepalen of de verflagen nog wel voldoende bescherming bieden voeren wij graag een vrijblijvende inspectie uit. Merken wij dat de verf opbolt of scheurt dan is snel ingrijpen aan de orde om te voorkomen dat de reparatie niet meer mogelijk is en het kozijn vervangen moet worden. Om problemen te voorkomen is het van belang om ons in te schakelen op regelmatige basis om de verflagen weer in topconditie te brengen.

REPARATIE VAN HOUTROT

Het vervangen van verot kozijn

Kozijnen staan voortdurend bloot aan wisselende weersomstandigheden. Niet dekkende verflagen laten vocht door wat het hout van het kozijn aantast. De eerste signalen zijn het opbollen of scheuren van de verf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het herstel van houtrot wat in een beginfase nog vaak goed te doen is. Het aangetaste hout wordt dan verwijderd en de gaten worden gevuld met een vulmiddel op epoxy basis. Na het aanbrengen van de nieuwe verflagen is het kozijn weer voor langere tijd beschermd tegen de bedreiging van vocht.

STUCWERK VOOR BINNEN EN BUITEN

Ervaren stucadoor

Als ervaren stucadoor beheersen wij alle soorten stucwerk. Schakelt u ons in voor een verfraaiing van uw interieur.

U kunt ons ook inschakelen voor stucwerk aan uw gevel. Wordt dezelfde kleur aangehouden dan is een vergunning van de gemeente niet nodig. Besluit u om de gevel in een andere kleur te laten stucen dan is in sommige gevallen wel een vergunning nodig. Wij nemen u deze taak desgewenst uit handen.

OVERIGE DIENSTEN

Wat kunt u nog meer van ons verwachten:

  • Houten vloeren zoals parket en laminaat leggen

  • Stenen vloeren leggen

  • PVC vloeren leggen

  • De betegeling van wanden in keukens en badkamers

  • De montage van plinten

  • Het renoveren van houten trappen

  • De plaatsing van degelijke dakkapellen

VRAAG EEN OFFERTE AAN